postpass act=ul view postpass עבודה שחורה » משכירים בהתחשבות – יוזמה חדשה למשכירי הדירות

חיפוש

חיפוש לפי מילות מפתח

פוליטיקאים, בואו לבדוק את הכוח הפוליטי של האתר שלנו

ארכיון

כוח לעובדים – ארגון עובדים דמוקרטי

מחאת האוהלים – האתר הרשמי

מגזין חברה

אירועים בשבוע הקרוב

אומרים לנו שיש מס אחר

משכירים בהתחשבות – יוזמה חדשה למשכירי הדירות

נושאים חדשות, עלו ברשת, שיכון ושלטון מקומי ב 3.08.11 3:09

יוזמה חדשה בפייסבוק  – משכירי דירות מצהירים: נוריד את שכר-הדירה

מאת: רביב נאוה

 

מאז תחילתו של גל המחאה, לא נשמע עדיין קולם של משכירי הדירות. קבוצה חדשה שנפתחה בפייסבוק קוראת למשכירי דירות להצטרף למאבק נגד יוקר המחיה ולבוא לקראת השוכרים בהורדת שכר הדירה.

מייסד הקבוצה, אמנון ריבק, איש הי-טק במקצועו, כותב בדף הקבוצה: "בואו נשנה, באמת ולעומק, את האֶתוֹס של החברה בישראל, ונתחיל קודם כל בעצמנו. לא עוד "אני דואג לעצמי ולילדי" בלבד. אלא – "אני דואג גם לחברה שמסביבי. ומשכיר בהתחשבות."

והרי רוב רובנו, המשכירים, לא טייקונים ולא בני טייקונים. המעמד הבינוני זה אנחנו. (חלקנו, עם היותנו בצד המשכיר, נמצאים לא פעם גם בצד השוכר – למשל לילדינו הסטודנטים.) חברה שיהיו בה סולידריות, צדק חברתי, וקצת פחות רדיפת רווחים, תעשה טוב לכולנו".

ריבק, תושב היישוב יובלים בגוש -שגב, מזמין משכירי דירות נוספים להצטרף לקבוצה ולהציע  דרכים להתחשבות בשוכרי הדירות ולהורדת שכר הדירה.

לדף הפייסבוק – "משכירים בהתחשבות"

נערך על ידי רביב נאוה
תגיות: , , , , , ,

3 תגובות

  1. דני זמיר :

    יישר כח אמנון!

    למרות שצפוי שייטען נגדך שזה תפקיד המדינה הוגנות ושינוי מלמטה תמיד מעוררים תקווה….

  2. רביב נאוה :

    דני, מי שיטען כך- לא מבין סוציאל-דמוקרטיה מהי. סולידריות חברתית לא משיגים בכפייה ממשלתית. היא חייבת לקבל ביטוי גם בחברה עצמה.

  3. תומר ישראלי :

    בהחלט נותן רוח גבית לטוענים נגד הממשלה כי יש לשנות את הכללים ולתקן את כשל השוק. עשו לנו הפרד ומשול ואנחנו מקיאים את הפתיון. כל הכבוד.

השארת תגובה

חשוב: בקרת תגובות מופעלת ועלולה לעכב את תצוגת תגובתכם. אין סיבה לשלוח את התגובה שנית.

עקב תקלה טכנית האתר נופל וקם לסירוגין.

אנו ממליצים להעתיק תגובות (קונטרול+סי) לפני שליחתן, כדי למנוע מפח נפש אם האתר נופל בדיוק אחרי שהשקעתם בתגובה ארוכה.