postpass act=ul view postpass עבודה שחורה » שי פירון: נצל את קשריך לסיום שביתת מרצי או"פ

חיפוש

חיפוש לפי מילות מפתח

פוליטיקאים, בואו לבדוק את הכוח הפוליטי של האתר שלנו

ארכיון

כוח לעובדים – ארגון עובדים דמוקרטי

מחאת האוהלים – האתר הרשמי

מגזין חברה

אירועים בשבוע הקרוב

אומרים לנו שיש מס אחר

שי פירון: נצל את קשריך לסיום שביתת מרצי או"פ

נושאים זכויות עובדים ותעסוקה ב 26.05.09 6:01

לאור התעלמותה של נשיאת האוניברסיטה הפתוחה וחברת הצוות המוביל של תנועת "הכל חינוך", חגית מסר-ירון, מעובדי האוניברסיטה השובתים כותבת גליה לשי פירון, מנציגי התנועה, ותובעת שהתנועה תעמוד מאחורי מילותיה ותקרא לנשיאה לדבר עם השובתים

לכבוד, הרב שי פירון,

נציג תנועת הכל חינוך- כאן בקפה  

א.נ, שלום רב. 

אני מבקשת להפנות את תשומת לבך לשביתת מרצי האוניברסיטה פתוחה הנמשכת למעלה מחודש.

ממליצה לצפות בסרטון ביוטיוב בו מדברים המרצים על תנאי העסקתם ועל היחס המביש של נשיאת האוניברסיטה.  חברה בתנועתכם "הכל חינוך".  

כבוד הרב, כאשר  מר דוב לאוטמן יו"ר תנועתכם חוזר מדגיש את חשיבות ה"גמישות הניהולית" במערכת החינוך, הוא מכוון לסגנון עבודה וניהול שאינו מכבד את העובדים. לכן, כלל לא הופתעתי מהעלמותה של פרו' מסר, והעדר משא ומתן עם המרצים.  הגענו לרגע האמת, לרגע בו אתם חברי "הכל חינוך" צריכים להתייצב מאחורי המילים היפות ולתרגם אותן למעשים. 

ה"כל חינוך" ?! אם כך, חינוך מתחיל במרצים טובים. חינוך מתחיל ביחס שבין בן-אדם לחברו, חינוך מתחיל ב"אהבת לרעך כמוך" ומשם להעסקה הוגנת .  כל זה לא מתקיים – כאשר אין מנהלים משא ומתן עם המרצים ! 

אנא, העבר מסר חשוב זה לפרופסור חגית מסר-ירון נשיאת האוניברסיטה הפתוחה וחברה בכירה בצוות המוביל של תנועת "הכל חינוך"  

בכבוד רב,

גליה   

נערך על ידי מערכת עבודה שחורה
תגיות: , , , , , ,

השארת תגובה

חשוב: בקרת תגובות מופעלת ועלולה לעכב את תצוגת תגובתכם. אין סיבה לשלוח את התגובה שנית.

עקב תקלה טכנית האתר נופל וקם לסירוגין.

אנו ממליצים להעתיק תגובות (קונטרול+סי) לפני שליחתן, כדי למנוע מפח נפש אם האתר נופל בדיוק אחרי שהשקעתם בתגובה ארוכה.