ה"ועדים הגדולים" בפייסבוק
נפתח בפייסבוק עמוד תמיכה ל"ועדים הגדולים", תומר רזניק בלוגר ויוצר הדף, מנמק
הקרב על התודעה מגיע גם לזירת הרשתות החברתיות – ועמוד תמיכה בפייסבוק נפתח דווקא ל'ועדים הגדולים', אותם ועדים שהציבור והתקשורת כ"כ אוהבים לשונא.
בעמוד התמיכה נכתב "בימים בהם העבודה המאורגנת נמצאת תחת מתקפה חזיתית ורובם של העובדים השכירים במשק לא מאוגדים, אנו, המחויבים לצדק החברתי, רואים חשיבות בקיומם של ועדי עובדים גדולים וחזקים, המקיימים ביניהם סולידריות ועזרה הדדית, ומוחים כנגד הדמוניזציה שנעשית ל'ועדים הגדולים'. טוב איגוד עובדים חזק מטייקון חזק".
תומר רזניק מוסיף: "ועדי עובדים הם הדרך היעילה ביותר להגן על העובדים. וה'ועדים הגדולים' הם המקנים לכלל ציבור העובדים המאורגנים את כוחם. הרי כולנו היינו רוצים שאת הכוח שיש לועד של עובדי חברת החשמל יהיה גם לארגוני המורים. "
לדף הפייסבוק הצטרפו עד כה כ-40 תומכים, בינהם ח"כ ניצן הורוביץ.
נערך על ידי מערכת עבודה שחורהתגיות: אינטרנט, התאגדות-עובדים, ועדי-עובדים, לחץ-חברתי, פייסבוק, שיווק-ופרסום