הפרטות והלאמות – אתר חדש של מכון ון ליר
מרכז חזן במכון ון ליר השיק אתר חדש, העוקב אחר מהלכי הפרטה והלאמה בישראל בזמן אמת. על הכתיבה, העריכה והעדכון אחראים ד"ר אמיר פז-פוקס וד"ר שרית בן שמחון פלג
מתוך ההודעה לתקשורת:
האתר עוקב בזמן אמת אחר הפרטות והלאמות המתבצעות בישראל. האתר יחליף את הדו"חות השנתיים על הפרטות שהמרכז פירסם משנת 2010, ומטרתו לספק מידע שוטף ולקדם שקיפות בנושא.המרכז מבקש להביע את תודתו ואת הערכתו העמוקה לד"ר אמיר פז-פוקס, הוגה רעיון האתר, ולד"ר שרית בן שמחון-פלג – שכתבו, ערכו ועדכנו את הערכים המוצגים באתר. כמו כן, המרכז מבקש להודות מקרב לב לנרי לידר על העבודה העצומה שהשקיע בבניית האתר, ולנעמיקה ציון על הסיוע בהפקה. האתר נועד לשרת את כלל הציבור ונבחריו, ואנו מקווים שהוא יסייע בהגברת השקיפות ויקדם את השיח הציבורי על מדיניות ההפרטה בישראל.
נערך על ידי דורוןתגיות: אמיר-פז-פוקס, הלאמה, הפרטה, מכון-ון-ליר, מרכז חזן לצדק חברתי
6 בינואר, 2015 בשעה 12:27
סוף-סוף ,אחרי שלושים שנות הפרטה
סוף-סוף ,אחרי שלושים שנות הפרטה,ואחרי שקורבנות ההפרטה המדממים והזועקים הושלכו לכלבים ללא פנסיית גישור -פיצוי מידי ממשלות ההפרטה הזידוניות שזרקו אותנו באכזריות לתהום ההשפלה והאבטלה למשך עשרות שנים כאילו היינו תושבי מדינה עויינת אנו קורבנות ההפרטה של הקניבאלים בשלטון.