ב 12/06 תתקים בכנסת ישבית השדולה נגד הוצאת ילדים ממשפחות נורמטיביות. ניתן להשתתף. כל הפרטים כאן
"המאבק כנגד הוצאת ילדים מהורים וממשפחות נורמטיביים על ידי שירותי הרווחה"
ב-12 ליוני 2012, בין השעות 17:00 ל-19:00 באולם "ירושלים" בכנסת (אגף הוועדות החדש, קומה 3) תתקיים הישיבה העשירית של הלובי הפרלמנטארי ברשות ח"כ ד"ר מרינה סולודקין.
על סדר היום:
1) דיווח על הצעות חוק בנושא "המאבק כנגד הוצאת ילדים מהורים וממשפחות נורמטיביים על ידי שירותי הרווחה" שאושרו על ידי מליאת הכנסת בקריאות שונות ועל הצעות חוק בנושא זה שנמצאים בשלבי הכנה שונים. תוצאות פגישתה של חה"כ סולודקין עם שר הרווחה משה כחלון (ח"כ ד"ר מרינה סולודקין).
2) דיון על נייר עמדה בנושא "מרכזי חירום עבור קטינים אשר הוצאו מביתם" של מרכז מחקר ומידע של הכנסת (פרופ' אסתר הרצוג).
3) דיווח בנושא "הנחיות של משרד הרווחה והשירותים החברתיים לשלול מעורכי דין המייצגים את המשפחות, זכות לנואם לפני וועדות תכנון, טיפול והערכה" (עו"ד טלי תמרין).
4) דיווח על המקרים בהם שירותי הרווחה כופים ריטלין על הילדים ועל משפחותיהם.
5) דיון כללי.
בכל שלבי הדיון תינתן זכות דיבור לח"כים.
אישור ההשתתפות נא להעביר ל:
טלפון: 02/6408322 או 02/6408323,
פקס: 02/6408905,
דואר אלקטרוני: msolodkin@knesset.gov.il
אתם מבינים, ככה זה עובד:
שטייניץ ייבש את שירותי הרווחה, סולודקין והחברים שלה יקעקעו את התדמית הציבורית שלהם, וכחלון יפריט.
בסוף, הם עוד יגידו שהם "חברתיים".