מרינה סולודקין: אין ייצוג לציבור העולים דוברי רוסית
חה"כ מרינה סולודקין משיבה למכתבו של הראל ליבוביץ', מסבירה מדוע נפגשה עם ארקדי גאידמק, ומיהם האזרחים שרואים בגאידמק ובמפלגתו אלטרנטיבה לפיתרון מצוקותיהם
2 יולי, 2008, כ"ט סיוון, תשס"ח
לכבוד :
מר הראל לייבוביץ'
הנדון: פגישתה של ח"כ ד"ר מרינה סולודקין עם ארקדי גאידמק
ח"כ ד"ר מרינה סולודקין קראה את מכתבך וביקשה ממני להשיב עליו.
מר גאידמק ביקש להיפגש עם ח"כ סולודקין והיא נענתה לבקשתו, כיוון שהיא לא מסרבת לאנשים המבקשים להיפגש אתה, יהיו מעמדם החברתי ומצבם הכלכלי אשר יהיו. בפגישה שהתקיימה בלשכתה של ח"כ סולודקין בכנסת השתתפו גם 3 פעילים ממפלגתו.
לבקשת מר גאידמק, תיארה ח"כ סולודקין איך היא רואה את המצב ברחוב הרוסי לקראת בחירות מוניציפאליות האמורות להתקיים בנובמבר 2008. היא הסבירה לו שחלק ניכר מפעילים מוניציפאליים דוברי רוסית שעבדו במשך שנים רבות וממשיכים לעבוד גם היום למען רווחת ציבור העולים מבריה"מ לשעבר, לא מצאו בית פוליטי לא ב"קדימה" ולא באף מפלגה אחרת. מצב כזה מדאיג את ח"כ סולודקין, כיוון שאם הפעילים האלה לא ייבחרו למועצות העיריות ולמועצות המקומיות בבחירות הקרובות, ציבור גדול של עולים דוברי רוסית יישאר ללא ייצוג הולם ברמה המוניציפאלית. כתוצאה מכך, לא יוכל ציבור זה לקבל מענה הולם לבעיותיו ומצוקותיו.
לכן ח"כ סולודקין ניסתה לעניין את מר גאידמק באפשרות לכלול את אותם פעילים מסורים ומנוסים ברשימות שמפלגתו מריצה בבחירות המוניציפאליות.
לגבי הערתך ש"ארקדי גאידמק איננו ראוי להיות חלק מרשויות השלטון של מדינת ישראל". לצערי, אני חייבת לציין שהמפלגות הקיימות אינן מייצגות כראוי שכבות גדולות בחברה הישראלית, בעיקר, השכבות החלשות, לא מגינות על האינטרסים שלהם ומאפשרות פגיעה קשה בהם (קיצוץ בקצבאות ובהטבות הסוציאליות במשך שנים רבות). חלק מהאזרחים האלה שלא מצאו מענה הולם לבעיותיהם ולמצוקותיהם אצל המפלגות הקיימות, חושבים שדווקא מפלגתו של גאידמק תביא להם את הפתרון. והמבין יבין.
בברכה,
רעיסה חיריק – ע"פ של ח"כ ד"ר מרינה סולודקין
תגיות: ארקדי-גאידמק, בחירות-מקומיות, הון-שלטון, זכויות-אזרח, מפלגת-צדק-חברתי, מרינה סולודקין, קדימה, קליטת-עליה
קישור קבוע
2 תגובות
Email This Post
15 בדצמבר, 2008 בשעה 6:07
[…] http://www.blacklabor.org/?p=3095 […]
2 באוגוסט, 2012 בשעה 17:15
עוד דבר מרתק שמגלים על העומדת בראש מחנה הסולודקינים:
"לכן ח"כ סולודקין ניסתה לעניין את מר גאידמק באפשרות לכלול את אותם פעילים מסורים ומנוסים ברשימות שמפלגתו מריצה בבחירות המוניציפאליות."
אין גבול לכלומניקיות?