התנועה הירוקה – בחירות להנהגה
בבחירות שייערכו מחר ייבחר הצוות המוביל של התנועה הירוקה. אורי אפלבוים, חבר התנועה מזמין את הקוראים שברצונם להצטרף למפלגה, וגם את אלה שלא, לבוא ולהשפיע
ביום שישי הקרוב יתקיימו בחירות להנהגת התנועה הירוקה. אלו לא בחירות לרשימה לכנסת אלא בחירות לתשעת חברי ההנהגה שיביאו אותנו עד לתקופת הבחירות הבאה בה נבחר את נציגינו לכנסת.
אני מזמין את קוראי עבודה שחורה אשר אינם חברים במפלגות אחרות לבוא, להתפקד למפלגה ולעזור לנו לבחור רשימה סוציאל דמוקרטית. בין המתמודדים יש לפחות שניים, ערן בן ימיני ואבי דבוש שהם חברים בכח לעובדים. ארבעה נוספים אשר הציגו את עצמם בפנינו בחוג בית שערכנו השבוע דיברו כולם כנגד ייבוש המגזר הציבורי. להלן כותרת מדברי הארבעה: מוטי בליצבלאו דיבר על ההרס של ארגוני העובדים, שבירת יחסי העבודה בישראל ועל שליטת פקידי האוצר. צבי דביר (אשר כותב לעתים גם כאן בעבודה שחורה) דיבר על מחלת חוק ההסדרים, ועל הצורך בהעלאת מס החברות והורדת המיסים הרגרסיביים, שי לוי דיבר על הריבוי המוגזם של עמותות חברתיות אשר בא למלא את חלל המדינה ועל הצורך הדחוף במילוי החלל בדרך מרוכזת וממלכתית ויוחאי כרמל אמר שלמרות היותו ד"ר המתעסק באקולוגיה הוא הציג את מועמדותו דווקא בכדי לנסות ולהשפיע על נושאי החינוך והפערים הכלכליים.
להלן קישור לרשימת המתמודדים. אני מציע למתעניינים להעלות שאלות למתמודדים במייל או בבלוג. אני חושב שגם אם אתם לא מתכוונים להתפקד לתנועה הירוקה אתם יכולים לעזור לנו על ידי שאלות ברורות למתמודדים שיחייבו אותם להתמודד עם הסוגיות החברתיות כלכליות.
מי שבכל זאת חושב כמוני, שהתנועה הירוקה היא הסיכוי הטוב ביותר להביא אנשים שלא יצביעו בשום אופן לתנועות שמאל מובהקות אבל הם בעד מדינה שוויונית יותר, מוזמן להגיע ביום שישי 11.2 בשעה 9:00 לסמינר הקיבוצים ולעזור לנו לעצב רשימה ס"ד.
בברכת הצלחה לכל מפלגה שתשים את טובת המדינה ואזרחיה לפני טובת טייקוניה.
אורי אפלבוים
תגיות: בחירות, התנועה-הירוקה