משלחת סולידריות עם העובדים השובתים במפעל יוניליוור בערד

פעילי ותומכי תנועת מאבק סוציאליסטי, יגיעו ביום ד' הקרוב, 22 בדצמבר כדי להביע תמיכה בעובדים לחזק את מאבקם הצודק ולקרוא ביחד איתם:

כן להעלאת השכר, כן לתנאי עבודה הוגנים המעוגנים בהסכם קיבוצי!
לא לשבירת העבודה המאורגנת, לא לפגיעה בזכות השביתה בחסות בית הדין!

מאז יום ראשון ה-12 לדצמבר עובדי המפעל של התאגיד הבינלאומי יוניליוור בערד שובתים למען פרנסה הוגנת ונגד הסירוב של הנהלה לחתום עימם על הסכם קיבוצי חדש. 250 עובדי המפעל, המייצר קורנפלקס עבור המותג "תלמה", דורשים את חלקם ברווחי תאגיד הענק ומוחים כנגד ניסיונות הנהלה לשבור את העבודה המאורגנת במפעל על ידי העסקה של עובדי קבלן מחוץ להסכם הקיבוצי.

השביתה במפעל החלה עם התבצרות של העובדים בתוכו, שהוכרזה כ"לא חוקית", בצו של בית הדין האזורי לעבודה, לבקשת הנהלה. כמו כן בית הדין לעבודה אסר על העובדים למנוע מההנהלה לשבור את השביתה במפעל על ידי חסימת שעריו למעבר של סחורות ושוברי שביתה. מאז אותו איסור העובדים ותומכיהם, מקיימים מאהל מחאה המאויש מסביב לשעון ובכל מזג אויר בשערי המפעל.

להגעה משותפת בתחבורה ציבורית:
> 09:45, ניפגש בתחנה המרכזית החדשה בת"א, רציף 614 (קו 389, עלות הנסיעה 38.5 ₪ לכיוון אחד)
> 12:00, ניפגש בתחנה המרכזית ערד (למגיעים מאזור הדרום)

אתם/ן מוזמנים להצטרף אלינו! לתיאום ופרטים נוספים: יאשה 054.818.44.62

Print Friendly, PDF & Email

Tags: , , , ,

2 Responses to “משלחת סולידריות עם העובדים השובתים במפעל יוניליוור בערד”

  1. יוני הגיב:

    כול הכבוד הים היו תודה רבה היתם ממש מצוינים אתם עושים עבודה מצויינת תודה על התמיכהעובדי המיפעל

Leave a Reply