נשף על פי תהום – מוזיקאים ואמנים למען זכויות אדם

הוועד הציבורי נגד עינויים וארגון "רופאים לזכויות אדם" מארגנים מופע מיוחד לרגל יום זכויות האדם הבינלאומי בתיאטרון העברי-ערבי ביפו, 9/12

מאת: מערכת עבודה שחורה

"נשף על פי תהום" הוא אירוע אמנים שנתי ביוזמת הוועד הציבורי נגד עינויים בישראל ורופאים לזכויות אדם המתקיים לרגל יום זכויות האדם הבינלאומי שחל ב-10 בדצמבר בכל שנה. השנה יום זכויות האדם הבינלאומי ואירוע האמנים השנתי רלוונטיים מתמיד על רקע מגמות הגזענות והפגיעה בדמוקרטיה בישראל בשנה האחרונה. הצעות חוק המפלות אזרחים שאינם יהודים ובראשם חוק הנאמנות, פסיקות רבנים הקוראות לא להשכיר ולמכור דירות לערבים ויוזמות להקמת מתקני מעצר המוניים לפליטים, מדרדרות את הדמוקרטיה הישראלית ומצב זכויות האדם לשפל חסר תקדים. אל מול כל אלו ישמיעו את קולם הברור והתקיף ארגוני זכויות אדם והאמנים שיגיעו לתיאטרון הערבי-עברי ביפו ב-9 בדצמבר.

ישי מנוחין, מנכ"ל הוועד הציבורי נגד עינויים בישראל ויוזם הנשף, אמר השבוע כי "אנחנו שמחים על כל אותם אמנים ויוצרים שמצטרפים לאמירה פוליטית-חברתית נוקבת וקוראים ביחד איתנו להגנה על זכויות אדם בישראל. בכוונתו לציין את יום זכויות האדם הבינלאומי ולהדגיש את חשיבותו אל מול ההידרדרות הדרמטית בשנה האחרונה של כיבוד זכויות האדם בישראל".

עיצוב כרזה: להב הלוי

הארוע יתקיים ביום חמישי ה-9 בדצמבר בשעה 20:00 בתיאטרון הערבי-עברי, רח' מפרץ שלמה 10, יפו העתיקה. מחיר כרטיס כניסה 40 שקלים.


Print Friendly, PDF & Email

Tags: , , ,

Leave a Reply